Bepleistering buiten

Johan Bultinck heeft heel wat ervaring in het plaatsen van buitenbepleistering. Het gaat hier om een synthetische siliconepleister op een afgewerkte cementlaag, met een autex-net in de volledige onderlaag verwerkt (dikte 2 cm).

De bepleistering kan ook aangebracht worden op een isolatielaag, waarvan de dikte gekozen is door de opdrachtgever. Het geheel wordt versterkt met een autex-net over de totale oppervlakte en afgewerkt met een silicone-harspleister.

Voor een perfect resultaat: hoekprofielen uit inox vervaardigd, stopprofiel uit aluminium, eventuele afdruip profiel uit zink. Indien gewenst worden ook de natuurstenen plint geplaatst en/of de  vensterbanken vervangen. Dat maakt het de klant makkelijker:  u dient slechts één persoon  aan te spreken voor de totale afwerking van de buitengevel.

Samen met de opdrachtgever wordt uiteraard de stijl van afwerking besproken, zoals: kleur bepleistering, korreldikte en structuur van afwerking.

Aangezien Pleisterwerken Bultinck streeft naar een perfect resultaat wordt ook alle vuil opgeruimd én meegenomen, zodat de klant zonder zorg kan genieten van een nieuwe buitengevel.

Prijzen op afspraak.